Contacta con nosotros


  He leído y acepto la política de
  privacidad

  ¿Conoces nuestras soluciones de Realidad Extendida?

  ← Volver al listado

  Què és la Transformació Digital?.

  La tendència més actual

  Quan escoltem la paraula composta “Transformació Digital” podria vindre al nostre cap la imatge de robots mòbils amb safates de champagne a la mà, parets invisibles amb mil llums tàctils o fins i tot un teletransportador de partícules. La veritat és que allò idíl·lic de la tecnologia continua semblant una fantasia, però està a pocs metres de nosaltres.

   

  Especialment perquè solem imaginar-nos coses molt dramàtiques, quan realment estem mutant en cada dia que passa, especialment quan parlem del món digital.

   

  Què és allò digital? Es tracta dels mecanismes interconnectats per dispositius o sistemes digitals, a base de sistemes que utilitzen la informació del sistema binari. Per tant…

  Què és la transformació digital?

   

  La definició de la transformació digital

  Allò digital es compon de números, de dígits, i aquestos, en descodificar-se, mostren un programari en un suport físic que permet crear productes tangibles i intangibles. Això és: la teua llista de reproducció de Spotify és un producte digital, així com la veu d’Alexa, l’assistent virtual d’Amazon.

   

  Llavors, què és la transformació digital? És la generació de capacitats digitals a productes, serveis i processos per a tornar-los més eficients, ràpids i precisos.

   

  Per tant, la transformació digital implica que, en lloc de comprar un disc de vinil en un tocadiscs, et subscrigues a Spotify. En lloc de teclejar per telèfon, li dius a Alexa en veu alta que vols cridar a la teua mare i ella ho farà. Això és la transformació digital.

   

  Característiques de la transformació digital?

  Aquest tema pot resultar en accions molt senzilles, com les anteriorment descrites. No obstant això, actualment el terme implica procediments molt complexos i molt útils!

   

  Quan parlem de “capacitats digitals” ens referim a les següents:

  • Científiques: tot està recolzat en la informàtica i totes les ciències de les dades binàries.
  • Quantificades: és a dir, que existeixen instruments, mesures i càlculs precisos per a obtindre i avaluar resultats.
  • Basades en dades: aconseguir traure informació a través de la descripció dels algorismes i tota la xarxa data.
  • Automatitzades: que els processos es facen assoles! Que siguen automàtics i sense intervenció.

   

  Per tant, utilitzar la transformació digital actual implica repensar totes les nostres interaccions i tasques, des de comprar un moble fins a estudiar un grau. Docs ara cada acció pot ser mesurada amb precisió, saber el seu impacte i fer-la automàtica.

   

  Com aconseguir la transformació digital?

  Sens dubte, “transformar-nos” digitalment implica un bon temps per a actualitzar-nos de tota la informació que existeix. Hui dia, són tants els avanços diaris i tantes les bones iniciatives, que hem d’estar preparats per a digerir moltes dades si decidim ficar-nos en aquest sector.

   

  Clar, tot depén del que vulgues:

   

  • Si eres una persona, t’interessa conéixer totes les eines digitals que existeixen per a dur a terme els teus projectes, millorar la teua qualitat de vida i trobar noves aficions!
  • Si eres una empresa, t’interessa conéixer tot el potencial comercial amb el qual pots millorar la productivitat del teu negoci i portar-lo endavant.
  • Si eres un projecte, social, altruista o humanitari, t’interessa conéixer tota la projecció que pots aconseguir al moment d’aprofitar els canals digitals.

   

  Aquestos només són alguns exemples de les mil possibilitats que brinda la transformació digital. Et convidem a explorar-los tots i decidir quin és el següent pas per a les teues iniciatives.

   

  Contenido relacionado

  coke

  03-10-2023

  Proyecto: Aplicaciones XR para enfermedades neurocognitivas

  coke

  29-06-2023

  Nuevo software: medición de indicadores de sostenibilidad

  coke

  29-06-2023

  GA4, llegó la hora