Contacta con nosotros


  He leído y acepto la política de
  privacidad

  ¿Conoces nuestras soluciones de Realidad Extendida?

  ← Volver al listado

  La Innovació: peça clau per a la recuperació sectorial.

  En un moment com aquest, en el qual tots els sectors estan patint i ningú té clar l’escenari que trobarem en un curt i mitjà termini. És el temps de reinventar-se, d’innovar.

  Els consultors en aquestos moments estan tractant d’ajudar als seus clients en tots els camps per a aconseguir que puguen adaptar les seues empreses als requeriments actuals. Molts d’ells estan treballant sense descans braç a braç per poder redissenyar les seues plantes, els seus sistemes, productes, i tot en temps rècord, perquè les empreses puguen sobreviure, en això els va la vida també ja que si els seus clients no sobreviuen difícilment ells sobreviuran. És una lluita contra rellotge per a tots, però sobretot per a eixe teixit de xicotetes i mitjanes empreses del nostre país que són el gruix del teixit empresarial on també estan inclosos els consultors. Ningú sobreviurà a aquest moment si no és innovant i canviant, no sols el que féiem sinó com ho féiem i fins i tot perquè ho féiem així.

  «La incertesa i la innovació són terrenys on la consultoria mou amb soltesa»

  I en eixe qüestionament és on podem ajudar els consultors i hem de fer-ho, és el nostre treball, però també el nostre deure envers la societat i la incertesa i la innovació són terrenys on la consultoria es mou amb soltesa. Sent coneixedors de les tendències que es duen a terme en sectors diversos podem traslladar solucions d’unes empreses a altres per l’experiència adquirida i assegurar que la implantació d’aquestes solucions funcionarà perquè ja hem pogut comprovar-ho en altres empreses.

  La por al canvi ens ha agafat desprevinguts i ara el canvi no és una opció és una obligació per a assegurar la supervivència i només amb solucions innovadores i creatives se superarà aquest moment crucial no sols com a empreses sinó com a societat.

  És clar que ja res serà igual, però si alguna cosa ens està deixant clar aquest moment és que la col·laboració i la solidaritat són les úniques eines que permeten a l’ésser humà subsistir i hauran de ser els pilars sobre els quals fundem la nostra societat.

  Els consultors estem ací per a ajudar, per a col·laborar, les empreses poden comptar amb nosaltres per a repensar els seus negocis, per a amb molta creativitat idear una manera d’eixir d’aquesta situació de la forma més satisfactòria, com sempre hem estat al costat dels nostres clients i en aquest moment ho estem molt més.

  La Innovació i la resiliència són els fonaments on creixerà la nostra nova societat.

  Article extret de Valencia Plaza i publicat el 19-04-2020

  Contenido relacionado

  coke

  03-10-2023

  Proyecto: Aplicaciones XR para enfermedades neurocognitivas

  coke

  29-06-2023

  Nuevo software: medición de indicadores de sostenibilidad

  coke

  29-06-2023

  GA4, llegó la hora