Contacta con nosotros


  He leído y acepto la política de
  privacidad

  ¿Conoces nuestras soluciones de Realidad Extendida?

  ← Volver al listado

  Claus per a la transformació digital de la meua empresa.

  T’ho expliquem

  El món canvia per moltes raons i no hi ha perquè quedar-se arrere. Molt menys si eres una empresa en expansió gran o menuda. Canvien les persones, les idees i també les eines per traure-li profit al nostre negoci.

   

  Actualment, la tendència de la Transformació Digital arriba a moltes parts de la vida quotidiana, i les empreses que estan actualitzades coneixen els beneficis.

   

  Quins són eixos beneficis? Des de la eficiència de l’atenció al client fins les automatitzacions industrials. Són molts els avantatges de la transformació digital per a la teua empresa, per a tu com usuari, i per a qualsevol projecte innovador!

   

  Ara te contem quins són els primers passos per començar amb la transformació digital de la teua empresa i adquirir tots aquestos beneficis.

   

  Característiques de la transformació digital de la meua empresa

  Recordem que la transformació digital consisteix en l’aplicació de capacitats digitals a productes i serveis, especialment processos, que ajuden a millorar els actius i l’aprofitament de l’empresa. Tot per millorar l’eficiència, els temps i la qualitat.

   

  • Optimitzar l’experiència del client: la teua empresa no serà l’única agraïda, doncs si al client l’ofereixes una experiència segura, còmoda i entretinguda per a trobar els teus productes o serveis, quedarà més satisfet!
  • Controlar els riscos: una empresa basada en dades i núvols d’emmagatzematge permet controlar els processos de la teua empresa i evitar situacions desafortunades. Que no se t’escape cap dada!
  • Noves oportunitats: explora diferents eines per a que el teu negoci cresca, des d’una plataforma d’E-Commerce fins a la creació d’un videojoc per capacitar als teus empleats. Tot es pot.
  • Canvi digital: a més d’integrar tecnologia en totes les àrees de la teua empresa, també pots reelaborar les teues estratègies, serveis i productes.

   

  I aquestes són només algunes, i molt poques. Si tinguérem que enllistarles totes faríem una tesi doctoral, però no tenim tantes paraules ací.

  Les tecnologies clau en la transformació digital de la meua empresa

  És cert, ens desvivim per comptar els avantatges de tot el que implica el canvi digital empresarial. Però també volem mencionar algunes tàctiques més tangibles per començar amb la teua estratègia de transformació digital.

  • Emmagatzematge en el núvol: facilita condensar tota la informació del teu projecte en un mateix lloc amb la major seguretat i comoditat d’usabilitat.
  • Plataformes mòbils: permeten l’accés a les plataformes web des de dispositius mòbils, així millora la disponibilitat per a qualsevol usuari.
  • Machine Learning: és la utilització de la intel·ligència artificial que permet als sistemes aprendre de les dades i prendre decisions automàtiques.
  • Realitat Augmentada (AR) i Realitat Virtual (VR): amb aquest conjunt de tecnologies es combinen imatges reals i virtuals que permeten la simulació de diferents situacions.
  • Blockchain: és un sistema de seguretat basat en l’exploració de blocs de Bitcoin, així com un moneder de criptodivises.
  • Internet de les coses (IoT): és la capacitat de relació entre objectes quotidians amb una connexió a internet, permet millorar la interacció entre les eines de processos empresarials.
  • Xarxes Socials: generen la hiperconectivitat amb tots els usuaris de la xarxa i els possibles clients interessats en el teu projecte. És l’arma de la sociabilitat actual!

  A aquesta llista li falten moltes eines digitals, no obstant això, es consideren tecnologies clau perque et permetran explorar les possibilitats de la teua empresa. Quines altres tecnologies clau has aplicat a la transformació digital de la teua empresa?

  Contenido relacionado

  coke

  03-10-2023

  Proyecto: Aplicaciones XR para enfermedades neurocognitivas

  coke

  29-06-2023

  Nuevo software: medición de indicadores de sostenibilidad

  coke

  29-06-2023

  GA4, llegó la hora